keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Minä olen...

...Mari, keski-ikää lähentyvä vantaalainen. Olen neulonut ja virkannut sytomyssyjä nyt noin vuoden ajan, syksyn 2010 keräyksestä alkaen. Alunpitäen sain osallistumishaasteen yhdeltä viime syksyn keräysvastaavista ja jotenkin myssyjen neulominen koukutti niin, että niitä syntyi ihan pinossa ja rivissä. Tulin äskettäin sanoneeksi Niinalle, että voisin ehkä kirjoitella blogiin juttuja sytomyssyohjeista ja muusta sen sellaisesta, joten täällähän sitä ollaan.
Minulle jokainen päivä on jonkin sortin "Crafting in Public Day" eli joku käsityö on mukana ihan tasan joka paikassa. Jos käsityö on mukana, hermoni kestää aivan millaisen odottamisen vain. Jos ei, alan hyppiä seinille vartissa...
Neulomisen lisäksi harrastan mm. kirjontaa, helmitöitä ja ns. muinaistekniikoita kuten lautanauhan kutomista, mukana on sitten aina se työ, joka sattuu olemaan sopivassa vaiheessa. Tämän vuoksi useimmat sytomyssyni onkin tehty aika helpoilla ohjeilla, HSLn bussit eivät oikein kannusta vaikeampien mallien seuraamiseen. :-)


TiiQ:n Tähdellinen on yksi suosikkimalleistani, sekä kaunis että suhteellisen yksinkertainen muistaa. Ja päälaelta aloitettava malli on myös kätevä, koska jos lanka loppuu kesken, reunan voi aina tehdä toisella värillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti