perjantai 21. lokakuuta 2011

Neulemerkkejä sytomyssyilijöille

Koska neulon lähes kaikki sytomyssyni pyöröpuikoilla jo kuljetettavuuden takia, tarvitsen aina puikolle merkin kerroksen alkamiskohtaa osoittamaan. Muutaman ostetun neulemerkin hukattuani ymmärsin opetella tekemään niitä itse ja se olikin aika hauskaa puuhaa.

Ensimmäisiä neulemerkkejäni,
tehty helmivaijeriin
Metallilankaan tekemiäni neulemerkkejä,
ensimmäistä kertaa uskaltauiduin
vääntämään isoja silmukoitaMinulla on noita yksittäisiä ylijäämähelmiä aika paljon ja kun kaikki on kerran kaivettu esiin, on helppo harrastaa liukuhihnatyötä ja merkkejä syntyy. Melkein kaikki näiden kuvien neulemerkit on tehty sytomyssyilijöitä varten ja niitä saa Niinalta, kun muistatte vain pyytää.

Syyskuun lopussa tekemäni neulemerkkierä,
joka meni lähes kokonaan sytomyssymerkeiksi
Jos nyt sitten käy niin, että ihastut johonkin tiettyyn merkkiin tai merkkityyppiin tai väriin eikä niitä enää olekaan jäljellä, niin kysäise minulta, olisiko materiaaleja vielä jäljellä. Joitakin on, joitakin ei, kun näihin on tosiaan käytetty kaikki lokerikon pohjat ja erilaisista sekalaisista pusseista tulleet yksittäiset "hassut" helmet (esimerkiksi chilipalon näköisiä helmiä oli tasan yksi), mutta samanmuotoisia tai -värisiä helmiä saattaa edelleenkin löytyä varastosta.

Tämän viikon tuotanto, eivät ole edes vielä Niinalla,
mutta sieltä näitä sitten saa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti